• Українська
  • English
×

Перший випуск магістрів спеціальності «Системний аналіз» в Одеському державному університеті внутрішніх справ

Сьогодні, 26 червня, в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбувся випуск здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 124 «Системний аналіз» в галузі знань 12 «Інформаційні технології».

Завершили навчання 42 здобувача вищої освіти, 9 з яких отримали диплом з відзнакою.

img_5319Ректор університету В’ячеслав Аброськін, який, перебуваючи на посаді першого заступника керівника Національної поліції України, був одним із ініціаторів впровадження кримінального аналізу в правоохоронну систему нашої держави, привітав випускників із завершенням навчання та відмітив: «Аналіз інформації – це дуже серйозний напрямок, тож я сподіваюсь, що ви продовжуватимете розвивати його, використовуючи новий підхід до збору та опрацювання інформації в аналітичних підрозділах».   

img_5316«На сьогоднішній день розкриття жодного тяжкого або особливо тяжкого злочину в Одеській області не проходить без участі кримінального аналізу. Тому за вами і за наступними випускниками майбутнє, адже це дієва допомога практичним працівникам поліції на місцях», – зазначив, звертаючись до присутніх, заступник начальника Управління кримінального аналізу ГУНП в Одеській області підполковник поліції Денис Карауш.

Слід зазначити, що Одеський державний університет внутрішніх справ – єдиний заклад вищої освіти серед вишів системи МВС, який здійснює підготовку фахівців аналітичних підрозділів за спеціальністю «Системний аналіз» спеціалізації «Кримінальний аналіз». Випуск став можливим завдяки успішно пройденій у цьому році університетом акредитації цього напрямку освітньої діяльності.

Серед перших випускників – ексначальник Управління кримінального аналізу Національної поліції України підполковник поліції Денис Пефтієв та діючі працівники Управління кримінального аналізу ГУНП в Одеській області.

  img_5384  img_5338 img_5354 img_5363 img_5366 img_5370 img_5375img_5324img_5325

Перейти до вмісту