• Українська
  • English
×

Заохочення науково-педагогічного складу та курсантів університету

img_0331Сьогодні, 10 березня, перший проректор університету Володимир Грохольський вручив нагороди представникам науково-педагогічного складу та курсантам вишу.

img_0318Так, за перемогу команди університету в змаганнях з боротьби САМБО за програмою ХХІХ обласних студентських ігор серед ЗВО ІІІ-ІV рівнів акредитації Одеської області кубок та диплом було вручено капітану команди – курсанту 2-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції.

За загальнокомандне перше місце у 73-ій Спартакіаді-2021 Громадської організації «Одеська обласна організація ФСТ «Динамо» України» серед колективів фізичної культури з гирьового спорту кубком та дипломом було нагороджено капітана команди – курсанта 3-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування.

img_0328За зайняте 3-тє місце у змаганнях “Odessa F&S Challenge Cup” диплом було вручено курсантці 3-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування.

Також рішенням спеціалізованої вченої ради вишу присуджено науковий ступінь доктора філософії з галузі знань 08 “Право” та за спеціальністю 081 “Право” ад’юнкту докторантури та аспірантури старшому лейтенанту поліції Манойленко Крістіні.

Разом з цим, перший проректор університету привітав працівників, які нещодавно святкували День народження.

img_0340    img_0319 img_0324

Перейти до вмісту