• Українська
  • English
×

Перші випускники Херсонського факультету отримали дипломи про вищу освіту

Урочиста та святкова атмосфера панувала сьогодні, 12 липня, в стінах Херсонського факультету. Знаменна подія в історії навчального закладу – цього дня дипломи про здобуту вищу освіту отримали перші випускники. Три роки тому вони прийшли у навчальний заклад, який щойно відкрився, і разом із викладачами факультету першими пройшли шлях від абітурієнта до випускника.

У святково вбраній актовій залі закладу зібралися студенти, курсанти, викладачі, працівники факультету, батьки та гості. Урочиста мить відкриття заходу – звучить національний гімн. А потім із привітальним словом до випускників та всіх присутніх у залі звернувся т.в.о. проректора державного університету – декана Херсонського факультету Олексій Соловей, якому свого часу довелося бути у числі перших випускників Луганської академії внутрішніх справ: “Сьогодні у вашому житті важлива подія. Роки, які ви провели у стінах нашого закладу, це маленька частина того, з чим прийдеться стикнутися у житті. Щиро бажаю з легкістю долати труднощі і в усіх ситуаціях залишатися особистостями, швидше знайти своє місце у соціумі та застосувати знання юриспруденції, які ви отримали. Найкращі побажання передає вам і ректор нашого університету генерал поліції третього рангу І.П. Катеринчук”.

Довгоочікувані дипломи бакалаврів за напрямком “Правоохоронна діяльність” отримали 37 дівчат та юнаків, з них 6 – з відзнакою.

Зі словами привітання звернувся до винуватців свята начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Херсонській області Микола Кучерявий. Він привітав усіх зі святом та запросив випускників застосувати набуті знання в лавах Національної поліції області.

А потім “свіженькі” дипломовані юристи виразили слова подяки колективу факультету, людям, які вчили, виховували, оберігали та наставляли усі роки навчання. Окрема подяка – на адресу батьків, які пройшли шлях навчання поряд зі своїми дітьми.

Сюрпризом для випускників став фільм – екскурс в історію, де вони побачили свій шлях в стінах факультету: від новачків-першокурсників до досвідчених студентів 3-го курсу.

По-материнські ніжно та проникливо звернулася до своїх підопічних куратор студентів-третьокурсників, “друга мама”, як її назвали самі випускники, кандидат юридичних наук Валерія Бондар: “Усі три роки ми не тільки навчали вас, але і училися самі, долали труднощі пліч-о-пліч. Той шлях, який ви обрали три роки тому, та досвід, що маєте вже сьогодні, допоможе обіймати посади в органах виконавчої влади, кожного дня вам доведеться приймати рішення стосовно людей. Я дуже вас благаю, на роботу йти з усмішкою, повертатися з роботи з усмішкою. Будьте щасливі, бо коли людина щаслива, вона здатна на все. Пам’ятайте, що вам завжди раді в наших стінах і нехай все у вас буде добре”.

Наприкінці свята в небо над стройовим плацом полетіли кульки-мрії. Нехай у наших дітей все буде якнайкраще!

Перейти до вмісту