• Українська
  • English
×

Перемога вихованців університету у спортивному челенджі “Карантин на спорті”

Сьогодні, 02 червня, оголошено переможців Одеських обласних змагань в рамках челенджу “КАРАНТИН НА СПОРТІ” серед закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівня акредитації з вправ планка та віджимання. Ними стали вихованці Одеського державного університету внутрішніх справ: курсант 111 взводу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Сергій Редько та курсант 108 взводу факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Діана Міцько.

photo5382067774416858404Активну участь у підготовці учасників змагань брали представники кафедри тактико-спеціальної, вогневої та фізичної підготовки: старший викладач кафедри майор поліції Юрій Коломієць та викладач кафедри Святослав Карапет’янц.

Слід зазначити, що перший етап тривав з 04 по 22 травня – відбірковий тур між студентами навчальних закладів, тренування, підготовка, виявлення найсильніших та витривалих. У фінал вийшли 1 хлопець у вправі віджимання та 1 дівчина у вправі планка. Другий етап з 25 по 29 травня – фінал серед навчальних закладів, який відбувався онлайн і комісія приймала та фіксувала результати учасників челенджу.

Метою змагань було сприяння фізичній активності під час карантину серед молоді Одещини, задати ціль і об’єднати молодь заради спільної мети та боротьби за перемогу свого навчального закладу, а також налагодження активної, спільної праці з працівниками фізичної культури навчальних закладів, представниками фізичних кафедр та студентами.

Вітаємо наших спортсменів, бажаємо подальших здобутків та значних перемог.

Перейти до вмісту