• Українська
  • English
×

Перемога курсанта ОДУВС на Чемпіонаті України з хортингу

16 – 18 березня 2018 року відбувся Чемпіонат України з хортингу серед юніорів, у якому здобула перемогу курсант Одеського державного університету внутрішніх справ.

Чемпіонат проходив у місті Києві на базі спорткомплексу Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова та зібрав понад 500 найсильніших учасників у своєму виді спорту.

Курсант 1-го курсу факультету №3 ОДУВС Христина Мальчева боролася у розділі «двобій» у ваговій категорії 65 кг та посіла за суддівськими рішеннями 1-ше місце.

Хортинг – національний вид спорту України. Він є важливою складовою патріотичного та духовного виховання молоді, відродження та розвинення спортивних, бойових і культурних традицій українського народу, зміцнення здоров’я, розвитку фізичних, морально-вольових та інтелектуальних здібностей людини шляхом залучення її до участі у змаганнях з хортингу.

Розділ «Двобій» є провідним розділом, основою та візитною карткою хортингу, в якому змагальна сутичка проводиться як комплекс із двох різних за правилами раундах. У розділі «Двобій» людина, яка займається хортингом, може перевірити свої надбані навички в реальному повноконтактному поєдинку з рівним за вагою та віком суперником.

По закінченню спортсменку було нагороджено пам’ятною медаллю та грамотою.

Тож, ми вітаємо Христину з цією перемогою та бажаємо їй впевнено йти до нових спортивних досягнень.

Перейти до вмісту