• Українська
  • English
×

ПАМ’ЯТКА ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ

Незаконний обіг наркотичних засобів та психотропних речовин в Україні набуває все більш значних масштабів, стає досить серйозним соціальним чинником, який негативно впливає на стан здоров’я і благополуччя людей, розвиток суспільства в цілому. Різко збільшується кількість осіб, які вживають наркотичні засоби та психотропні речовини. Прогресуюче зловживання ними і різке зростання цін на такі засоби створюють сприятливі умови для формування організованих злочинних груп, які займаються нелегальним наркобізнесом.

У професійній діяльності працівники Національної поліції України стикаються з низкою питань, вирішення яких потребує високопрофесійної підготовки. Зокрема, це стосується питань виявлення ознак та симптомів вживання особами наркотичних речовин.

Саме для надання допомоги працівникам практичних підрозділів Національної поліції України у виявленні основних ознак та симптомів вживання особами наркотичних засобів та психотропних речовин в Одеському державному університеті внутрішніх справ видано пам’ятку:

Ознаки і симптоми вживання наркотичних засобів та психотропних речовин : пам’ятка для працівників Національної поліції / уклад. С.В. Албул. – Одеса: ОДУВС, 2018.

Матеріали будуть корисними для працівників практичних підрозділів Національної поліції України, а також курсантів, слухачів та викладачів закладів освіти, що здійснюють підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації працівників Національної поліції України.

Примірники пам’ятки розіслані до практичних підрозділів Національної поліції та Центру первинної професійної підготовки «Академія поліції».

Перейти до вмісту