• Українська
  • English
×

Ознайомча екскурсія для школярів

07 жовтня 2017 року до Одеського державного університету внутрішніх справ з ознайомчою екскурсією завітали випускники загальноосвітніх шкіл м. Бершадь Вінницької області, аби на власні очі побачити діяльність нашого вищого навчального закладу.

img_3729Захід пройшов у головному корпусі вишу, де відповідальний секретар приймальної комісії полковник поліції Максим Ісаєнко ознайомив школярів з умовами вступу та навчання в Одеському державному університеті внутрішніх справ та відповів на поставлені запитання. Далі присутні переглянули презентаційний ролик про університет.

Після організаційної частини для школярів було підготовлено улюблене усіма заняття з криміналістики, де img_3740img_3737вони мали змогу ознайомитись з криміналістичною технікою, слідчою валізою та самостійно попрацювати із слідами на прикладі дактилоскопії.

До того ж цього дня на учнів чекало знайомство з роботою кафедри тактико-спеціальної та вогневої підготовки, а також можливість на власні очі побачити, яку бездоганну фізичну підготовку отримують курсанти нашого вишу. З цією метою їм були представлені показові виступи вихованців ОДУВС, які виклались на повну, аби гідно продемонструвати навички, здобуті у стінах університету.

По закінченню заходу школярі дякували науково-педагогічному складу університету за пізнавальну екскурсію стінами Одеського державного університету внутрішніх справ, а також за цікаве знайомство з одним із провідних вищих навчальних закладів МВС із специфічними умовами навчання.

 

Перейти до вмісту