• Українська
  • English
×

Організація освітнього процесу в умовах карантину

“Сьогодні наш заклад освіти разом з усією державою вживає заходів для зменшення негативного впливу поширення коронавірусної інфекції. Проте науково-педагогічний склад та керівництво Одеського державного університету внутрішніх справ працюють над тим, щоб забезпечити повноцінну методичну підтримку студентам та курсантам навіть за таких умов. Використовуючи передове технічне устаткування, ми продовжуємо навчальний процес під час карантину, успішно перевівши в онлайн режим усі основні освітні курси”, – розповідає проректор державного університету Павло Берназ.

Водночас ми активно готуємося до проведення вступної кампанії. Нами встановлено контакти з випускниками закладів загальної освіти, які вже визначилися з майбутньою професією і обрали Одеський державний університет внутрішніх справ. Тому наступна інформація буде корисною для наших вступників та всіх, хто в цьому році бажає вступати до закладів вищої освіти.

Дати проведення ЗНО залежатимуть від завершення карантину. Якщо карантин завершиться до початку червня, основна сесія тестування пройде між 25 червня та 17 липня. Якщо карантин триватиме до початку серпня, ЗНО відбудеться з 17 серпня до 4 вересня. Вступна кампанія в університеті також відповідно зміниться: прийом документів розпочнеться або з 13 серпня, або з 4 жовтня. Міністерство освіти і науки готує зміни до Умов прийому.

Наших вступників також хвилюють питання про те, чи встигнуть вони отримати свідоцтва про повну загальну середню освіту. Навіть, якщо атестати не буде видано до початку вступної кампанії, ви будете мати можливість подавати заяви в електронному кабінеті вступника без самого свідоцтва. Оригінали свідоцтва про повну загальну середню освіту можна буде подавати після початку навчання.

На офіційному сайті Одеського державного університету внутрішніх справ працює цілодобовий чатбот, де можна поставити запитання щодо умов вступу.

Перейти до вмісту