• Українська
  • English
×

Оперативна нарада в ОДУВС

В Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулась оперативна нарада з питань підвищення кваліфікації наукових, науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти за кордоном.

dsc_0121Нараду провів проректор університету доктор юридичних наук, професор Сергій Кузніченко, який зазначив, що навчання, стажування, обмін студентами, аспірантами та науково-педагогічними працівниками за кордоном у межах програми Erasmus+ допомагає розвинути та поширити нові навчальні програми, методи викладання, а також покращити забезпечення якості підготовки кваліфікованих фахівців у виші.

dsc_0133Слід зазначити, що програма ERASMUS+ призначена для підтримки зусиль країн-членів програми ефективно використовувати потенціал талановитих людей з Європи та соціальний капітал, підтверджуючи принцип навчання впродовж життя шляхом поєднання підтримки та формального, інформального та неформального навчання в системі освіти, професійної підготовки та розвитку молоді. Програма також підвищує можливості для мобільності та співпраці з країнами – партнерами, зокрема в сферах вищої освіти та молоді.

На нараді було представлено детальну презентацію напрямів діяльності, які здійснює програма ERASMUS+, серед яких: академічна мобільність, співпраця задля розвитку інновацій та обміну успішними практиками, підтримка реформ, напрям Жан Моне та спорт.

Отже, питання, розглянуті на нараді, були досить актуальними та засвідчили значний інтерес представників науково-педагогічного складу університеті до питань реалізації та розвитку програм міжнародної академічної мобільності в рамках програми ЄС Еразмус+ в ОДУВС.

Перейти до вмісту