• Українська
  • English
×

Онлайн-тренінг для курсантів університету

12 червня професор кафедри адміністративної діяльності поліції Олена Ковальова та доцент кафедри Анастасія Берендєєва провели онлайн-тренінг для курсантів в рамках проєкту «Формування культури законності та доброчесності курсантами університетів внутрішніх справ серед дітей віком 15-17 років в містах Одеса, Львів та Херсон». Проєкт впроваджується Одеським державним університетом внутрішніх справ у партнерстві з Львівським державним університетом внутрішніх справ в рамках  програми національних обмінів проєкту “Культура законності”, який адмініструється ЛМГО “Центр культурного менеджменту” за фінансування Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

izobrazhenie_viber_2020-06-12_14-56-00izobrazhenie_viber_2020-06-12_14-56-03Участь у тренінгу взяли курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ, в тому числі і Херсонський факультет ОДУВС, та  курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ. Метою проведення заходу було навчання курсантів методиці проведення тренінгів серед дітей віком 15-17 років в містах Одеса, Львів та Херсон на тематику законності та доброчесності. На основі отриманих під час тренінгу знань та використовуючи методичні рекомендації, розроблені спеціально для проведення заходів серед дітей на зазначену тематику, курсанти проведуть свої власні онлайн-тренінги для дітей, виступаючи вже в ролі тренерів.

Під час тренінгу курсанти поділилися власним досвідом, власними влучними прикладами, які доречно буде використовувати під час навчання дітей питанням законності та доброчесності. Приємними виявилися відверті зізнання курсантів, що раніше вони не задумувалися щодо доброчесності своєї поведінки, але після цього заходу змінили думку з цього приводу. Сподіваємося, що такі тренінги, які проведуть курсанти серед дітей, також заставлять наше майбутнє покоління задуматися над своєю поведінкою і сформувати у них установки та доброчесну поведінку, що автоматично тягне за собою дотримання законності в усіх сферах суспільного життя.

Перейти до вмісту