• Українська
  • English
×

Оглядова екскурсія курсантів до Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП в Одеській області

img_396125 липня в рамках ознайомчої практики курсантів 1-го курсу факультету № 2 Одеського державного університету внутрішніх справ була проведена оглядова екскурсія до відділу служби «102» Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП в Одеській області, розташованого за адресою: м. Одеса, вул. Преображенська, 44.

img_3962Під час проходження практики курсанти ознайомилися з порядком функціонування служби операторів лінії «102», порядком обробки та передачі інформації патрульним нарядам, порядком реагування на події.

img_3966Координаторами ознайомчої практики від Одеського державного університету внутрішніх справ виступили викладачі кафедри публічного управління та адміністрування факультету № 2 майор поліції Крижановська О.В.  та майор поліції Карагіоз Р.С.

img_3980Оглядова екскурсія була проведена за сприяння начальника Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП в Одеській області полковника поліції Олексія Вдовиченка, начальника відділу служби «102» Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП в img_3976Одеській області підполковника поліції Романа Лишковята та заступника начальника відділу служби «102» майора поліції Михайла Бондара.

Ознайомча практика курсантів 1-го курсу факультету № 2 ОДУВС організовується та проводиться відповідно до положень Законів України «Про Національну поліцію», «Про освіту», «Про вищу освіту», постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Положення про Національну поліцію», навчальних планів і програм стажування курсантів Університету, погоджених із керівництвом ГУНП  в Одеській області.

Від курсантів та викладачів університету висловлюємо слова вдячності нашим колегам та сподіваємось на подальшу співпрацю!

   img_3985 img_3992 img_3996

Перейти до вмісту