• Українська
  • English
×

Одеський державний університет внутрішніх справ приєднався до Громадської спілки «Український дослідницький соціальний консорціум»

Одеський державний університет внутрішніх справ приєднався до Громадської спілки «Український дослідницький соціальний консорціум». Про це йшлося сьогодні, 14 вересня, під час зустрічі ректора університету В’ячеслава Аброськіна та члена правління УДСК Олександра Білецького.

УДСК – всеукраїнська незалежна науково-дослідницька та навчально-практична мережа, до складу якої входять 24 вітчизняні заклади вищої освіти та 4 організації.

Діяльність Спілки полягає у сприянні в реалізації соціальних, культурно-просвітницьких, економічних та інших проєктів; залученні науковців до реалізації конкретних науково-дослідних програм; забезпеченні навчальної, навчально-виробничої практики для студентів; організації взаємодії між підрозділами (факультетами) ЗВО України та інших країн у реалізації спільних дослідницьких проєктів тощо.

В рамках співпраці запланована реалізація низки безпекових проєктів, проведення міжуніверситетських заходів, безпекових навчань для курсантів та студентів університету.

Перейти до вмісту