• Українська
  • English
×

Представники ОДУВС взяли участь в урочистих заходах до Дня Національної поліції України

4 серпня 2016 року на території Одеського морського вокзалу відбулись урочисті заходи по відзначенню першої річниці створення Національної поліції України, у яких взяли участь представники Одеського державного університету внутрішніх справ.Представники ОДУВС взяли участь в урочистих заходах до Дня Національної поліції України

2

На заходах були присутні керівництво та особовий склад Головного управління Національної поліції в Одеській області, ветерани, представники місцевих органів влади та самоврядування, засоби масової інформації.

2

Увазі присутніх на території Одеського морського вокзалу було представлено близько 30 одиниць спецтехніки Управління патрульної поліції, Управління поліції охорони, батальйону поліції особливого призначення, відділу швидкого реагування та вибухотехнічного відділу ГУНП в Одеській області.Представники ОДУВС взяли участь в урочистих заходах до Дня Національної поліції України

3

Цього дня привітання на адресу працівників поліції звучали від начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області генерала поліції третього рангу Георгі Лорткіпанідзе, а також представників керівництва міста та області. Кращі працівники поліції за сумлінне виконання службових обов’язків отримали Почесні грамоти та відзнаки.

3

Далі учасники та гості заходу згадали про загиблих в зоні АТО. Під час коротких розповідей про кожного, на екрані виводилося фото загиблого, а їх матерям та дружинам, присутнім на урочистостях, в знак пошани працівники поліції вручили квіти. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто ціною власного життя намагався зробитиПредставники ОДУВС взяли участь в урочистих заходах до Дня Національної поліції України все можливе, аби захистити цілісність держави, відновити мир та спокій задля майбутнього процвітання незалежної України.
Приєднались до привітань і вихованці підшефного закладу Андрієво-Іванівської школи-інтернату. Є надія, що вони стануть достойними продовжувачами справ одеських поліцейських.
Наприкінці заходу присутні мали змогу оглянути виставку спеціальної техніки ГУНП в Одеській області, що залишило незабутні враження про святковий день – День Національної поліції України.

Перейти до вмісту