• Українська
  • English
×

Участь представників Херсонського факультету ОДУВС у роботі круглого столу «Налагодження співпраці поліції та громади»

5 серпня 2016 року у засіданні круглого столу за темою «Налагодження співпраці поліції та громади» взяли участь завідувач кафедри професійних та спеціальних дисциплін, кандидат юридичних наук, професор полковник поліції А.С. Беніцький та доцент кафедри загальноправових та соціально-гуманітарних дисциплін, кандидат філософських наук Т.В. Лєнь.

2

Засідання відбулось у приміщенні Управління патрульної поліції м. Херсона. Було обговорено питання залучення місцевих громад до забезпечення правопорядку та гарантування безпеки; формування практики виявлення місцевих проблем у сфері безпеки за допомогою активних членів місцевих територіальних громад; розробки та сприяння реалізації програм гарантування безпеки і правопорядку на рівні місцевих громад; формування практики підзвітності територіальним громадам діяльності поліції на місцях тощо.

3

На засіданні було створено ініціативні групи у складі патрульних поліцейських, представників Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ та громадських організацій, які надали плани вирішення суспільних проблем стосовно безпеки дорожнього руху, запобігання домашньому насильству, співпраці з засобами масової інформації, підвищення рівня правової культури громадян та ін.
Жваве обговорення та конструктивні ідеї сприяли ефективній роботі. Наступного разу кожна група звітуватиме про конкретні зроблені кроки.

Перейти до вмісту