• Українська
  • English
×

Нове покоління правоохоронців поповнило лави Національної поліції України

10 серпня в Одеському центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» Одеського державного університету внутрішніх справ 42 випускники склали Присягу працівника поліції.

img_7648img_7650Привітали молодих правоохоронців ректор Одеського державного університету внутрішніх справ доктор юридичних наук генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук, керівники Управлінь патрульної поліції Департаменту патрульної поліції Національної поліції України в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, рідні, друзі та колеги.

Поліцейський – це людина, всім серцем віддана своїй справі, приклад відповідальності, чесного ставлення до всіх та помічник нашого суспільства.

Випускники Академії поліції пройшли відповідний курс навчань і вже завтра готові приступити до безпосереднього виконання службових обов’язків.

img_7659img_7684У ході урочистостей поліцейські заприсягнули охороняти закони держави, втілювати їх у життя, поважати честь і гідність людини, а також сумлінно нести службу в органах Національної поліції.

З вітальною промовою до випускників звернувся ректор університету доктор юридичних наук генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук: «Дивлячись на вас, я бачу хвилювання, але я переконаний, що ви будете добросовісно, чесно та в рамках діючого законодавства виконувати покладені на вас обов’язки. Патрульний поліцейський – це перший поліцейський, з яким зустрічаються наші громадяни, і з вашого ставлення до людей складатиметься думка про Національну поліцію. Я кожному з вас бажаю гідно пройти шлях поліцейського й в подальшому неодмінно одягти генеральські погони».

img_7692img_7704До вітань на адресу випускників приєднався й начальник Управління патрульної поліції в Миколаївській області ДПП Національної поліції України старший лейтенант поліції Віталій Даніла, який відзначив: «З моменту складання присяги ваш обов’язок захищати кожного громадянина. Цей обов’язок повністю змінить ваше життя, ви завжди будете поліцейськими незалежно від часу дня чи ночі. Ви прийняли важливе рішення змінювати країну на краще, тож дотримуйтесь цього рішення. Бажаю вам терпіння, нехай кожна ваша дія буде виважена, справедлива і, в першу чергу, законна».

img_7695img_7718Начальник УПП в Херсонській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України старший лейтенант поліції Костянтин Дронгаль звернувся з вітальними словами до випускників, підкріплюючи їх виразом: «Важко в навчанні, легко в бою», хоча легко не буває ніколи, проте зарядіть тим запалом, з яким ви йдете працювати, своїх колег, і не втрачайте його. Будьте сильними!».

Серед випускників є й ті, які досягли найбільших успіхів у навчанні за підсумками рейтингового оцінювання, а саме: відмінник спеціальної тактичної (вогневої) підготовки img_7806img_7875– рядовий поліції Михайло Веселов; відмінник загальноправової підготовки – рядовий поліції Ніна Семікоп; відмінник навчання – рядовий поліції Тетяна Пелеєва.

Також за результатами проведеного між слухачами конкурсу «Кращий викладач» переможцем стала викладач циклу загальноправових дисциплін Одеського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» ОДУВС майор поліції Ірина Махновська.

Після завершення урочистих заходів нові патрульні приймали вітання від родичів, друзів та колег, які прийшли їх підтримати в такий важливий для них день.

   img_7669 img_7686   img_7705 img_7727 img_7752 img_7754 img_7755 img_7775 img_7789 img_7791 img_7793  img_7827 img_7839 img_7863 img_7878 img_7880 img_7886 img_7888

Перейти до вмісту