• Українська
  • English
×

«НІ!» ВИКРАДЕННЮ ДІТЕЙ!

301 березня курсанти Херсонського факультету ОДУВС (Горват Н., Мерзлікін Д., Гонтовий О., Михайлов Н.) у рамках здійснення превентивної роботи провели виховну годину-урок «Протидія викраденню дітей» в молодших класах Херсонського НВК № 33.

4Курсанти активно застосовували такі методи як бесіда, пояснення, фрагменти тренінгу, інтерв’ювання тощо. Учні ставили багато запитань, розповідали власні історії з життя, активно включалися в ігрові ситуації, запропоновані курсантами, щодо організації їх безпеки в різних громадських місцях. Школярі були раді зустрічі та запрошували на гостини.

8Класні керівники та директор навчального закладу високо оцінили проведену роботу. Керівниками НВК було вручено подяку тренеру групи курсантів професору кафедри адміністративного права та адміністративного процесу Кузьменко Ю.В., в якій висловлювалася подяка керівництву Херсонського факультету ОДУВС за активне сприяння у вирішенні такого важливого завдання нашого соціуму як безпека дітей. На перспективу було оговорено подальші шляхи співпраці щодо залучення Херсонського НВК № 33 як експериментального майданчика для практичної підготовки курсантів факультету з превентивної та профілактичної роботи.

9 10 11

Перейти до вмісту