• Українська
  • English
×

Курсанти Херсонського факультету ОДУВС освоюють ІТ-технології Мережевої Академії Cisco

2У рамках реалізації програми професійного та кар’єрного розвитку у сфері інформаційних технологій, професор кафедри професійних та спеціальних дисциплін кандидат технічних наук, доцент Роман Бараненко провів освітні практичні курси з IT Essentials.

4Серед слухачів курсів курсант 406 навчального взводу Херсонського факультету ОДУВС Вадим Чмуль, який продемонстрував високий рівень знань та навичок у сфері інформаційних технологій. За результатом експертного оцінювання Вадим отримав сертифікат, який підтверджує проходження практичних курсів у сфері інформаційних технологій (IT Essentials).

5Слід зазначити, що Мережева Академія Cisco – це програма професійного та кар’єрного розвитку у сфері ІТ, яка доступна для навчальних закладів у всьому світі. З 1997 року до Cisco приєдналося понад 6 млн осіб. Академія Cisco пропонує все, що потрібно для розвитку професійних навичок у сфері ІТ та побудови кар’єри, в рамках єдиної платформи навчання. Центром підтримки Академії Cisco є Запорізька державна інженерна академія. Знання та навички, які отримує молодь під керівництвом експертів–інструкторів Cisco Networking Academy Ukraine у сфері інформаційних технологій, є безкоштовними.

Бажаємо успіхів Роману Бараненку та його слухачам – майбутнім юристам та правоохоронцям –  в освоєнні технічних наук.

 

Перейти до вмісту