• Українська
  • English
×

Навчальний процес в умовах карантину

????????????????????????????????????????Завдяки сучасним формам навчальної діяльності та зручним інтернет-ресурсам вдається забезпечити навчальний процес на період карантину.

За допомогою платформи Zoom у форматі відеоконференції викладач кафедри мовної підготовки Христина Павлюк провела заняття з іноземної мови професійного спрямування зі студентами 1-го курсу 2 групи факультету № 1 ННІПК на тему: «Classification of Crimes».

Попередньо студенти отримали домашнє завдання на сайті дистанційного навчання ОДУВС – Moodle, де також відбувається перевірка завдань, виконаних студентами самостійно.

????????????????????????????????????????Під час заняття студенти розкрили поняття злочину, назвали його види, навели приклади, а також переглянули відео про типи злочинців англійською мовою. Майбутні юристи активно обговорювали причини вчинення злочинів та їх наслідки. Для перевірки лексики з попередньої теми викладач використала ігрову платформу Quizlet, на якій студенти відповідали по вивченому матеріалу за допомогою флеш-карток. Заняття пройшло швидко та цікаво.

«Навчання онлайн – це незвично, однак досить ефективно!», – вважає викладач кафедри мовної підготовки Христина Павлюк.

Перейти до вмісту