• Українська
  • English
×

Науковців університету заохочено до Дня юриста

Сьогодні, 08 жовтня, з нагоди Дня юриста ректор Одеського державного університету внутрішніх справ В’ячеслав Аброськін вручив заохочувальні відзнаки представникам науково-педагогічного складу вишу.

img_2890Привітати з професійним святом до університету також завітали наші друзі – представники банку «Восток» на чолі з головою правління Вадимом Мороховським. За сумлінне ставлення до навчання вони вручили цінні подарунки двом кращим курсантам університету.

img_2880«Я дуже вдячний, що всі ці роки ви виховуєте гарних якісних юристів, дуже важливо, щоб ці люди були гідними, чесними та порядними», – зазначив Вадим Мороховський.

Гостям університету були продемонстровані нові навчальні полігони вишу, які використовуються у навчальному процесі для якісної підготовки майбутніх поліцейських. При цьому, було досягнуто домовленості щодо проведення подальших зустрічей працівників банку з курсантами та студентами університету.

Цього дня науковці вишу були заохочені наступними відзнаками:

img_2841– Почесною грамотою Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації нагороджено полковника поліції Віктора Маковія, завідувача кафедри цивільно-правових дисциплін;

 – Почесною грамотою Одеської обласної державної адміністрації нагороджено Ярмакі Христофора Петровича.

img_2845Рішенням Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України:

– вчене звання професора кафедри кримінального права та кримінології присуджено Бабенку Андрію Миколайовичу та Конопельському Віктору Ярославовичу;

– вчене звання доцента кафедри кримінального процесу присуджено підполковнику поліції Ганні Тетерятник;

– вчене звання доцента кафедри адміністративної діяльності поліції – майору поліції Олені Крижановській;

– вчене звання доцента кафедри кримінального права та кримінології – капітану поліції Вікторії Щирській.

«Я вітаю вас з нашим професійним святом, хочу побажати всім курсантського здоров’я, творчої наснаги і щоб ми ось так разом ще довго працювали на розвиток нашого університету та могли пишатися нашими випускниками, як колись пишалися випускниками середньої школи міліції», – зазначив Христофор Ярмакі.

img_2820 img_2835   img_2850 img_2862   img_2885  img_2899 img_2900 img_2908 img_2911

Перейти до вмісту