• Українська
  • English
×

Науковців ОДУВС заохочено до Дня науки

17 травня в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулись заходи до відзначення Дня науки.

Зі словами привітань до присутніх звернувся ректор університету доктор юридичних наук генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук, який зазначив, що на сьогодні наука в університеті займає одне з головних місць та завжди є цікавим творчим пошуком усього колективу, в якому здійснюють науково-дослідну діяльність відомі в Україні правознавчі школи докторів наук, професорів, якими ми всі пишаємось.

«Активна наукова діяльність наших учених сприяє покращенню практичного рівня підготовки слухачів, курсантів і студентів, які постійно залучаються до наукової роботи. Бажаю всьому науково-педагогічному складу університету подальших успіхів у всіх сферах науково-дослідної діяльності, відкриття нових горизонтів у пізнанні науки про Право і Закон, творчих злетів та реалізації поставлених перед собою наукових завдань», – додав Іван Катеринчук.

Далі ректор університету вручив нагороди працівникам, курсантам, студентам та слухачам магістратури вишу.

Так, за результатами щорічного рейтингового оцінювання, особистих наукових здобутків науково-педагогічних працівників за 2017 рік та з нагоди Дня науки України в номінації “Кращий науковець року” Одеського державного університету внутрішніх справ:

– Дипломом за 1-ше місце нагороджено першого проректора університету полковника поліції Сергія Албула. Йому ж вручено відзнаку МВС України – нагрудний знак «За безпеку народу»;

– Дипломом за 2-ге місце нагороджено професора кафедри українознавства доктора історичних наук, доцента Віктора Савченка, якому також вручено Почесну грамоту Одеської обласної державної адміністрації;

– Дипломом за 3-тє місце нагороджено завідувача кафедри філософії та соціально-гуманітарних дисциплін доктора філософських наук, професора Оксану Надибську.

За зразкове виконання посадових обов’язків, особисту ініціативу і самовідданість, високий професіоналізм грамотою Міністра внутрішніх справ України нагороджено завідувача кафедри кібербезпеки та інформаційного забезпечення кандидата юридичних наук майора поліції Карена Ісмайлова.

За результатами Конкурсу наукових робіт курсантів, слухачів і студентів закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання МВС України дипломами та сертифікатами учасника нагороджено курсантів та студентів університету.

Подяку Міністра внутрішніх справ України оголошено рядовим поліції Владиславу Таранюку, курсанту 2-го курсу факультету № 2, та Ганні Симоновій, курсанту 4-го курсу факультету № 3.

Разом з цим, за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки та з нагоди Дня науки представників науково-педагогічного складу вишу було нагороджено Почесними грамотами Одеської обласної державної адміністрації, Одеської обласної ради, Одеської міської ради, а також листами подяки ректора Одеського державного університету внутрішніх справ.

Перейти до вмісту