• Українська
  • English
×

НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИЙ СКЛАД ХЕРСОНСЬКОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ЗАХОДАХ З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ХРЕЩЕННЯ ГОСПОДНЬОГО

19 січня 2017 року науково-педагогічний склад Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ взяв участь у заходах з нагоди святкування Хрещення Господнього, які в цей день урочисто проходять по всій території України та масово відзначаються значною більшістю її громадян.

В м. Херсоні одним із таких осередків масового купання традиційно стала набережна річки Дніпро, де з самого ранку у пірнанні брали участь жителі обласного центру різного віку − від дітей до людей похилого віку.

У цих заходах також брали участь не тільки керівники навчального закладу, а й представники його науково-педагогічного складу. Не дивлячись на січневі морози, всі бажаючі із задоволенням занурювалися у прохолодну річку, відчуваючи справжню радість від тонізуючого впливу води та «позбавлення» від морального та фізичного тягаря прожитого минулого року.

Купання у крижаній воді вимагає дотримання суворих заходів безпеки, попереднього загартування, тому учасники заходу та інші присутні прискіпливо слідкували, щоб не трапилося в когось переохолодження організму, допомагали з обтиранням сухими рушниками, одяганням теплого одягу та частуванням гарячим чаєм.

З піднесеним настроєм, з новими силами науково-педагогічний склад повертався до навчального закладу, адже у студентів та курсантів вже почалися заняття другого семестру, тому потрібно готуватися до лекцій та семінарів, надавати консультації, проводити секційну та гурткову роботу  тощо.

Вітаємо колектив університету з Різдвяними святами, зичимо викладачам та всім працівникам нашого вишу міцного здоров’я і наснаги у науково-педагогічній діяльності.

Тарас Вайда, Херсонський факультет

Перейти до вмісту