• Українська
  • English
×

НАУКОВЕ ОБГОВОРЕННЯ ТЕОРЕТИЧНИХ ТА ПРАКТИЧНИХ АСПЕКТІВ ОПЕРАТИВНО-РОЗШУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

2З метою розвитку творчого мислення й аналітичних здібностей у здобувачів вищої освіти, розширення їх світогляду та ерудиції, прищеплення навичок самостійної науково-дослідницької праці, вмінь застосовувати теоретичні знання на практиці, на кафедрі оперативно-розшукової діяльності факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції запроваджено наукове обговорення теоретичних та практичних аспектів ОРД.

Апробацію такого заходу було проведено в.о. професора кафедри ОРД кандидатом юридичних наук, доцентом Сергієм Албулом. За запропонованою тематикою курсанти могли обрати найбільш цікавий для себе варіант, підготувати доповідь та виступити з нею перед аудиторією.

4Такий захід було проведено з курсантами 405 взводу факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності університету. З науковими доповідями виступили – Тарас Івасько, Тетяна Бедрій, Діана Доксова, Олександр Шевченко, Станіслав Рассоха, Сергій Чуйко, Михайло Єрохін.

Серед тем, які обговорювалися – «Організація взаємодії при надходженні до органу, підрозділу поліції заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та реагуванні на них», «Організація взаємодії при проведенні окремих слідчих (розшукових) дій та виконанні заходів забезпечення кримінального провадження», «Особливості організації взаємодії при розслідуванні кримінальних правопорушень, учинених проти життя, здоров’я, статевої свободи та статевої недоторканості особи», 3«Особливості організації взаємодії при розслідуванні кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів», «Організація роботи слідчо-оперативних груп під час досудового розслідування кримінальних правопорушень» тощо.

Сподіваємось, що такі заходи сприяють розвитку творчого потенціалу майбутніх правоохоронців та більш досконалому опануванню професією.

Перейти до вмісту