• Українська
  • English
×

НАУКА СЛУГУВАТИМЕ ПРАКТИЦІ

30 березня 2018 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ буде проводитись X Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Роль та місце правоохоронних органів у розбудові демократичної правової держави». До участі у конференції запрошуються науковці, ад’юнкти, аспіранти, здобувачі та юристи – практики.

РОБОТА КОНФЕРЕНЦІЇ БУДЕ ОРГАНІЗОВАНА У РАМКАХ ТАКИХ СЕКЦІЙ:

  1. Соціально-правові та економічні проблеми розвитку держави: пріоритети та перспективи.
  2. Актуальні проблеми адміністративного права та адміністративного процесу.
  3. Актуальні проблеми адміністративної діяльності Національної поліції України.
  4. Актуальні питання протидії наркозлочинності в Україні.
  5. Актуальні проблеми кримінального провадження та оперативно-розшукової діяльності.
  6. Актуальні проблеми кримінального права, кримінально-виконавчого права та кримінології.

Для участі у роботі конференції просимо до 25 березня 2018 р. надіслати на адресу оргкомітету:

  1. заявку на участь у конференції;
  2. тези доповіді;
  3. рецензію (для осіб, які не мають наукового ступеня).

ВИМОГИ ДО ПУБЛІКАЦІЙ

Оргкомітет конференції приймає наукові доповіді обсягом до 5-ти сторінок тексту формату А4, поля 2 см, шрифт Times New Roman № 14, міжрядковий інтервал 1,5. Назва доповіді – прописними літерами посередині рядка; нижче через 1 інтервал праворуч – ім’я, по батькові, прізвище автора, науковий ступінь, вчене звання, посада, місце роботи та відомості про наукового керівника (для осіб, які не мають наукового ступеня); далі через 1 інтервал – текст. Список використаних джерел (без повторів) оформляється у кінці тексту під назвою «Література». У тексті посилання вказується у квадратних дужках з порядковим номером джерела за списком, через кому – номер сторінки.

Усі цитати автор зобов’язаний звірити з першоджерелами, редакційна колегія не перевіряє фактичний матеріал, редагуються лише граматичні та пунктуаційні помилки. Список літератури подається у порядку згадування в роботі.

Тези доповідей необхідно надати в електронному варіанті з файлом, названим прізвищем автора у форматі *.doc, *.docx.

Тексти надсилаються на електронну адресу: konf.odyvs@gmail.com (з позначкою «На X Міжнародну науково-практичну інтернет-конференцію «Роль та місце правоохоронних органів у розбудові демократичної правової держави»).

Оргкомітет конференції залишає за собою право відхиляти матеріали, які не відповідають напряму конференції та вимогам щодо їх оформлення.

За результатами роботи конференції збірник матеріалів доповідей і тез буде розміщений на сайті Одеського державного університету внутрішніх справ.

ТЕЛЕФОН ДЛЯ ДОВІДОК:

(048) 709 50 88 – начальник відділу організації наукової роботи ОДУВС Домброван Наталія Василівна.

Перейти до вмісту