• Українська
  • English
×

«Наш Шевченко»

Днями курсанти 1-го курсу факультету №3 ОДУВС відвідали Одеську обласну філармонію, де переглянули концертну програму у рамках Всеукраїнського тура в Одесі «Наш Шевченко».

Першокурсники отримали змогу прослухати пісні на слова Тараса Григоровича Шевченка у віртуозному виконанні заслужених артистів України Галини і Лесі Тельнюк та у супроводі Національного одеського філармонічного оркестру.

Проект, в якому представлено 13 композицій, базується на поєднанні сучасної музики і глибоких смислів, закладених у слово Шевченка, що витримало час, традиції, епохи і зміни в українському суспільстві. Отже, в цей день слухачі по новому відкрили для себе улюбленого письменника, який співпереживає, говорить до свого читача-слухача мовою любові, спільних цінностей та надією на нову сторінку в історії нашої держави.

Всеукраїнський тур триватиме до кінця 2016 року і у кожному з міст виконавиці виступатимуть у супроводі обласних симфонічних оркестрів, тому постать і творчість Шевченка в одному проекті об’єднає більше 500 українських професійних музикантів.

Зауважимо, що відвідання курсантами ОДУВС подібних культурно-масових заходів стало вже традиційним, це сприяє підвищенню рівня естетичного виховання та розвитку загальної культури, а також духовному збагаченню майбутніх правоохоронців.

Перейти до вмісту