• Українська
  • English
×

Найщиріші вітання з ювілеєм!

Вчена рада, колектив Одеського державного університету внутрішніх справ та я особисто щиросердечно вітаємо знаного в Україні та за її межами вченого – доктора юридичних наук, професора, академіка Академії правових наук України, заслуженого юриста України генерал-полковника міліції у відставці Олександра Марковича Бандурку з ювілеєм – 80-річчям від Дня народження!

bandurka_oleksandrВисокий професіоналізм, відповідальність, енергійність, неповторна працьовитість – ось ті якості, що супроводжують Вас на всьому життєвому шляху.

Ваш службовий шлях є прикладом мужності, справжньої офіцерської честі та гідності для молодого покоління правоохоронців. Ви відомі, як видатний науковець, талановитий педагог, автор багатьох наукових праць відомих не лише в Україні, але й за її межами. Завдяки таланту організатора, умінню працювати з людьми та самим найкращим людським якостям Ви завжди досягаєте успіху та маєте значний авторитет, повагу і довіру від усіх без винятку, хто працював під вашим керівництвом.

Бажаємо Вам щастя, миру, благополуччя, здійснення усіх мрій та побажань. Нехай доля щедро обдаровує Вас міцним здоров’ям, достатком і доброю вдачею, а кожен день приносить радість та позитивні емоції!

За дорученням колективу, з повагою та найкращими особистими побажаннями  

 

ректор Одеського державного

університету внутрішніх справ

доктор юридичних наук

генерал поліції третього рангу                                                                             І.П. Катеринчук

Перейти до вмісту