• Українська
  • English
×

Найкраща агітація ґрунтується на власному досвіді

12 березня студент 2-го курсу напряму підготовки «Правоохоронна діяльність» факультету № 4 Одеського державного університету внутрішніх справ Олександр Боцул провів профорієнтаційну зустріч з учнями випускних класів у загальноосвітній школі № 89 І-ІІІ ступенів міста Одеси.

chichichimaМайбутнім абітурієнтам була надана вичерпна інформація про навчання в ОДУВС, галузі працевлаштування випускників, правила вступу, перелік дисциплін зовнішнього незалежного оцінювання, особливості організації навчального процесу.

Олександр розповів про власний досвід вибору закладу вищої освіти та переваги навчання як в ОДУВС загалом, так і на факультеті № 4 зокрема.

Старшокласники з цікавістю слухали інформацію про виш і ставили питання щодо умов вступу, проживання та студентського дозвілля.

На завершення учні подякували за гарну зустріч та висловили побажання про продовження таких заходів у майбутньому. У свою чергу, представник вишу надав учням буклети з необхідною інформацією про університет та відповідними контактами.

Перейти до вмісту