• Українська
  • English
×

На базі Херсонського факультету ОДУВС тривають тренінги з підготовки інструкторів з особистої безпеки

З 13 листопада до 08 грудня 2017 року на базі Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ іноземні інструктори з особистої безпеки проводять черговий курс тренінгів для поліцейських.

З метою створення сучасної, високопрофесійної Національної поліції, яка захищатиме права і свободи громадян, протидіятиме злочинності, забезпечуватиме публічну безпеку, МВС України та Національна поліція України активно співпрацює з поліцейськими відомствами провідних країн цивілізованого світу, зокрема, з Канадською Королівською кінною поліцією.

На теперішній час найбільшим проектом КККП є підготовка канадськими поліцейськими інструкторів з особистої безпеки. Проект передбачає проведення близько 20 курсів підготовки інструкторів з особистої безпеки з запланованою кількістю 400 слухачів.

Так, на базі Херсонського факультету ОДУВС поліцейські інструктори з Канади Брюс Кіркпатрік (Bruce Kirkpatrick), Джері Керр (Gerry Kerr), Майк Трехен (Michl Trahan), Девід Ван Дюсен (Devid Van Dusen) та Європейського Союзу проводять місячний курс навчання для поліцейських Херсонщини.

Основна увага в навчанні майбутніх інструкторів приділяється алгоритму дій у різних змодельованих ситуаціях. Заняття проходять в спеціально обладнаних аудиторіях і приміщеннях для проведення тренувань. До курсу навчання входить тактика самозахисту, тактика ведення бою, відпрацювання основ патрулювання, перевірка транспортних засобів тощо.

По завершенню навчання всі учасники тренінгів отримують сертифікати та зможуть на високому європейському рівні навчати своїх колег.

 

Перейти до вмісту