• Українська
  • English
×

Міжнародний жіночий день в ОДУВС

В актовій залі університету відбулися заходи з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня – 8 березня!

img_1209img_1214Розпочалися урочистості зі звернення ректора Одеського державного університету внутрішніх справ доктора юридичних наук генерала поліції третього рангу Івана Катеринчука, який від усього чоловічого колективу університету та себе особисто привітав жінок-колег, дівчат-курсантів та студенток вищого навчального закладу із жіночим днем – святом весни.

«Ми цінуємо вашу присутність у нашому повсякденному житті. Без вас, дорогі жінки, не було б стільки світла, любові та тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами та спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Щира вдячність вам за сумлінну працю, розуміння та сердечність, якими сповнені ваші ніжні душі!”, – зазначив Іван Петрович.

img_1237img_1288З нагоди жіночого свята ректор університету вручив Листи подяки чарівним представницям жіночого колективу за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, активну участь у громадському житті, ініціативу та наполегливість.

Після цього увазі присутніх були представлені яскраві пісенні та хореографічні номери художньої самодіяльності у виконанні університетського ансамблю «Крок до зірок». Так, зі сцени лунали такі чудові музичні композиції, як: «Закохався», «Вишня», «Так хочеться», «Такі молоді», «Самая самая» тощо.

img_1325img_1309Неймовірне враження на прекрасну половину зали справило соло на саксофоні у виконанні Максима Нікітіна, переможця Міжнародних джазових конкурсів «Джалітон», «Додж», «Alfa Jazz Fest» та «Берлінський Джаз фестиваль».

Загалом захід подарував усім гарний настрій та багато позитиву, яскравих емоцій і приємних вражень!

Щиро вітаємо всіх жінок з Міжнародним жіночим днем – 8 березня!

Перейти до вмісту