• Українська
  • English
×

Методичний семінар з активом наукових гуртків

Днями провідною науковою співробітницею відділу організації наукової роботи Ольгою Косаревською було проведено методичний семінар з активом наукових гуртків за темою: «Нормативно-правове регулювання та методологічні засади організації науково-дослідної роботи студентів, курсантів і молодих вчених у ЗВО з особливими умовами навчання».

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Участь у заході взяли: директор Навчально-наукового інституту права та кібербезпеки Олександр Михайлов, представники Ради НТСКСАДмВ та керівники гуртків Олена Мошак (гурток «Конституціоналіст»), Олександр Антоненко (гурток «Правознавець»), Алла Бочевар (гурток «Die de modern deutsche Sprache»).

Під час заходу обговорено стратегію комунікації суб’єктів організації навчально-виховного процесу в Одеському державному університеті внутрішніх справ з членами Наукового товариства курсантів та студенів.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Перейти до вмісту