• Українська
  • English
×

МАЙСТЕР-КЛАСИ ОДЕСЬКИХ ВЧЕНИХ НА ТЕРЕНАХ АКАДЕМІЇ ДЕРЖАВНОЇ ПЕНІТЕНЦІАРНОЇ СЛУЖБИ ЧЕРНІГІВЩИНИ

img_8882img_8900У рамках виконання договорів про співробітництво та  відповідно до плану заходів проведення роботи ІІІ Міжнародного круглого столу на базі Академії Державної пенітенціарної служби України 08 вересня 2017 року відбулися майстер-класи найкращих провідних правознавців України.

Курсанти, студенти та магістранти Академії Державної пенітенціарної служби мали змогу отримати неоціненні знання в ході майстер-класів, що проводили провідні українські вчені – доктори юридичних наук, професори з різних вищих навчальних закладів України: В.М. Пальченкова та О.П. Рябчинська (Запоріжжя), В.В.Шаблистий (Дніпро), І.В.Басиста (Львів), П.П.Сердюк (Київ), М.В.Карчевський (Луганська область).

img_8907img_8910Від Одеського державного університету внутрішніх справ майстер-клас був проведений завідувачем кафедри теорії та історії держави і права доктором юридичних наук Бабенком Андрієм Миколайовичем.

Тема майстер-класу А.М.Бабенка була присвячена географії та територіальним особливостям злочинності в Україні. Лектор ознайомив присутніх із новітніми науковими досягненнями ОДУВС та сучасними можливостями кримінологічної картографії. Великий інтерес у аудиторії викликали наукові дані про сучасні нові форми, види та тенденції злочинності, в тому числі і рецидивної, у регіональному розрізі. А.М.Бабенко розповів про досвід ОДУВС у співпраці з територіальними органами Національної поліції та міською прокуратурою (Приморського, Суворовського та ін. районів Одещини) у інформаційно-аналітичному забезпеченні правоохоронної діяльності територіальних підрозділів особливо великого курортного міста.

img_8958img_8883Лекція викликала великий інтерес у аудиторії і супроводжувалася інтерактивними презентаційними матеріалами, відеороликами, яскравими діаграмами та картограмами. Навіть після завершення повноцінної аудиторної лекції курсанти Академії Державної пенітенціарної служби не хотіли розлучатися з лектором із сонячного Півдня України. Кожен із зацікавлених дочекався відповіді на свої додаткові запитання з актуальних проблем сучасної кримінології. А лектор вже поспішав на наступний інформаційно-профілактичний захід з попередження злочинності, який проводився у студії місцевого телебачення Чернігівщини.

Перейти до вмісту