• Українська
  • English
×

МАЙБУТНІМ ПОЛІЦЕЙСЬКИМ. ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2018

Національною поліцією України запроваджено веб-портал для осіб, які виявили бажання навчатися у вищих навчальних закладах зі специфічними умовами навчання МВС України, які здійснюють підготовку поліцейських.

Цей веб-портал призначений для електронної реєстрації кандидатів з числа цивільних осіб, що бажають навчатися у вищих навчальних закладах зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, за кошти державного бюджету.

Перед заповненням електронної анкети необхідно ознайомитися з порядком відбору кандидатів на навчання, інформацією про підготовку кадрів для Національної поліції на офіційному веб-сайті відповідного вищого навчального закладу, а також визначитися із навчальним закладом, в якому бажаєте навчатися, за якою спеціальністю та спеціалізацією (Наприклад: Одеський державний університет – Право – Кримінальна поліція).

Для заповнення анкети Ви повинні мати особисту електронну поштову скриньку (поштові скриньки з російськими доменами не розглядаються), через яку здійснюватиметься активація Вашої анкети та будуть надсилатися повідомлення про проходження етапів відбору.

Адреса веб-порталу: https://osvita.np.gov.ua/

Перейти до вмісту