• Українська
  • English
×

Лекція-тренінг для студентів Херсонського факультету ОДУВС

З метою впровадження в навчальний процес сучасних технологій та методів викладання дисциплін 21 жовтня в.о. доцента кафедри Максимом Бездольним для студентів груп 18 ПДдс1 та 18 ПДдс2 було проведено лекцію-тренінг з навчальної дисципліни «Протидія нелегальній міграції».

Під час тренінгу були розглянуті питання, пов’язані із правовим регулюванням та порядком виїзду громадян за кордон й повернення в Україну, а також умови та порядок імміграції в Україні. Заняття проводилося із застосуванням наглядних матеріалів.

img_20191021_191748_722img_20191021_192429_542Наочні матеріали містили в собі інформацію відповідно до останніх змін в чинному законодавстві, зокрема в Законі України «Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України», різновид документів, що дають право на виїзд та в’їзд в Україну громадян України, порядок оформлення паспортів громадянами України для виїзду за кордон, умови і порядок імміграції в Україну та повноваження спеціальних державних органів України, які забезпечують виконання законодавства України про імміграцію.

Використання інноваційних технологій та мультимедійних матеріалів дозволяють здобувачам вищої освіти глибше та цікавіше опановувати наданий матеріал та в подальшому, на високому рівні, вміти правильно використовувати набуті знання в практичній діяльності.

Перейти до вмісту