• Українська
  • English
×

“Міжнародно-правові засади європейської та євроатлантичної інтеграції”

Останнім часом питанню європейської та євроатлантичної інтеграції України приділяється багато уваги. Географічне розташування нашої держави в центрі Європи, міжнародні взаємовідносини із країнами Європейського союзу, політичний курс України на приєднання до Плану дій щодо членства в НАТО – ці теми є досить актуальними і обговорюваними у суспільстві.

В рамках реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України до обговорення зазначених проблем долучилися і у Херсонському факультеті ОДУВС.

Програма роботи факультету у цьому напрямку передбачає досить широкий спектр різноманітних освітніх заходів. На початку квітня науково-педагогічний склад, курсанти та студенти стали свідками публічної лекції “Міжнародно-правові засади європейської та євроатлантичної інтеграції”, яку для курсантів та студентів навчального закладу організувала та провела викладач кафедри професійних та спеціальних дисциплін Херсонського факультету ОДУВС Галаган О.Я. Цій темі була присвячена і виставка наукової літератури.

Херсонський факультет ОДУВС

Перейти до вмісту