• Українська
  • English
×

Курси підвищення кваліфікації для працівників слідчих відділів ГУНП в Одеській області

20 лютого 2017 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ завершились курси підвищення кваліфікації (спеціалізації) начальників та заступників начальників слідчих відділів ГУНП в Одеській області.

img_0606Двотижневі курси підвищення кваліфікації щоразу проходять на базі відділу післядипломної освіти ОДУВС, що дає змогу якісно та швидко надати нових знань та умінь у сфері правоохоронної діяльності.

img_0607Тож, під час занять слухачі відточували свої знання і майстерність у кількох напрямках, важливих для роботи поліцейського загалом і для працівника слідства зокрема. А це права людини, верховенство права, конституціоналізм, толерантність та недискримінація у роботі поліцейського, ефективна комунікація, стресостійкість, протидія торгівлі людьми, попередження насильства в сім’ї, взаємодія поліції та суспільства, професійна етика, антикорупційне законодавство, організація службової діяльності слідчого, криміналістична реєстрація, взаємодія слідчого з оперативними підрозділами, затримання особи, негласні слідчі (розшукові) дії, правові основи використання криміналістичної техніки, речові докази і документи, особливості використання спеціальних знань під час досудового розслідування, слідчий експеримент, здійснення арешту майна, img_0613тимчасовий доступ до речей і документів, розслідування дорожньо-транспортних пригод тощо.

Засвоєння передбачених програмою знань працівники слідчих відділів апарату ГУНП в Одеській області доводили під час іспитового тестування.

Потому свідоцтва про підвищення кваліфікації випускникам вручила начальник відділу післядипломної освіти ОДУВС підполковник поліції Вікторія Томіна, яка побажала їм успішно застосовувати набуті знання у повсякденній службовій діяльності.

Перейти до вмісту