• Українська
  • English
×

Курси первинної професійної підготовки на базі Херсонського факультету ОДУВС

На базі Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ розпочалися курси первинної професійної підготовки поліцейських, яких вперше прийнято на службу в поліцію на посади слідчих.

230 березня 2017 року в приміщенні ГУНП у Херсонській області відбулася зустріч представників Херсонського факультету ОДУВС, а також управління кадрового забезпечення ГУНП у Херсонській області з майбутніми слухачами курсів первинної професійної підготовки поліцейських, яких вперше прийнято на службу в поліцію на посади слідчих.

Завідувач кафедри професійних та спеціальних дисциплін Херсонського факультету ОДУВС полковник поліції Андрій Беніцький виступив перед майбутніми слідчими. Він розказав про дисципліни загальнопрофесійної, професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки, які будуть викладатися провідними фахівцями Херсонського факультету ОДУВС. Андрій Беніцький побажав слухачам брати активну участь в обговоренні питань, які будуть розглядатися на тренінгах упродовж їх навчання.

Провідний фахівець Херсонського факультету ОДУВС Г.В. Ющичин нагадав слухачам про необхідність дотримуватися правил внутрішнього розпорядку протягом навчання.

03 квітня 2017 року для майбутніх слідчих розпочалися навчальні заняття  в стінах Херсонського факультету ОДУВС.

Після закінчення навчання слухачі складуть іспити з вивченого матеріалу та працюватимуть на посадах слідчих у підрозділах ГУНП у Херсонській області.

Перейти до вмісту