• Українська
  • English
×

Курсанту ОДУВС вручено посвідчення «Кандидат у майстри спорту України» з гирьового спорту

18 квітня 2018 року на засіданні ректорату Одеського державного університету внутрішніх справ відбулось урочисте вручення курсанту вишу посвідчення почесного спортивного звання «Кандидат у майстри спорту України» з гирьового спорту.

Посвідчення, видане Управлінням фізичної культури і спорту Одеської обласної державної адміністрації за наказом № 53 о/д від 12.04.2018 року, отримав курсант 2-го курсу факультету № 3 Вадим Черепанов.

Ректор університету доктор юридичних наук генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук особисто привітав спортсмена, побажавши успіхів у майбутньому та подальших перемог.

Слід відзначити, що у минулому році Вадим неодноразово брав участь у чемпіонатах з гирьового спорту, де виборював призові місця. Серед цьогорічних здобутків спортсмена 1-ше місце у ваговій категорії 73 кг на Чемпіонаті Одеської області, який відбувся 16 березня.

Тож, надзвичайно приємно, що у нашому закладі вищої освіти виховують справжніх професіоналів, які, окрім практичних навиків майбутньої професії, гідно демонструють свої спортивні здібності.

Перейти до вмісту