• Українська
  • English
×

Курсанту ОДУВС призначено соціальну стипендію Верховної Ради України

За визначні успіхи у навчанні соціальну стипендію Верховної Ради України призначено рядовому поліції Володимиру Русавському, курсанту 4-го курсу факультету № 3 Одеського державного університету внутрішніх справ.

Про це свідчить розпорядження Кабінету Міністрів України від 05 червня 2019 року № 381-р «Про призначення соціальних стипендій Верховної Ради України студентам закладів вищої освіти з числа дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей на 2019 рік».

Відповідно до розпорядження стипендіатами стали 58 студентів та курсантів закладів вищої освіти.

Слід зазначити, що рядовий поліції Володимир Русавський бере активну участь у науково-практичних, всеукраїнських і міжнародних конференціях та круглих столах. Так, за сумлінне ставлення до навчання, зразкову поведінку, активну участь у громадському житті університету та з нагоди відзначення Дня науки його було нагороджено відомчою заохочувальною відзнакою МВС України «ПОДЯКА». Також йому було вручено Диплом 1-го ступеня у номінації «Цивільно-правові науки» в конкурсі наукових робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти серед закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МВС України.

Тож, ми щиро вітаємо Володимира і зичимо успіхів у подальшій професійній та науковій діяльності!

Перейти до вмісту