• Українська
  • English
×

Курсанту ОДУВС призначено академічну стипендію Кабінету Міністрів України

За визначні успіхи у навчанні академічну стипендію Кабінету Міністрів України призначено капралу поліції Ользі Бойко, курсанту 4-го курсу факультету №3 Одеського державного університету внутрішніх справ.

Про це свідчить розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 грудня 2017 року № 949-р «Про призначення академічної стипендії Кабінету Міністрів України студентам закладів вищої освіти», згідно з яким уряд призначив академічні стипендії Кабінету Міністрів України 100 студентам вищих навчальних закладів III—IV рівня акредитації.

Слід зазначити, що капрал поліції Ольга Бойко бере активну участь у науково-практичних, всеукраїнських і міжнародних конференціях та круглих столах.

За результатами проведення конкурсу наукових робіт курсантів, слухачів та студентів вищих навчальних закладів МВС із специфічними умовами навчання у 2017 році, наказом МВС від 20.04.2017 року вихованка ОДУВС нагороджена дипломом I ступеня у кримінально-правовій номінації.

За сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу та наполегливість Ольга Бойко нагороджена подякою Міністерства внутрішніх справ України.

Разом з цим, вона нагороджена почесною грамотою ректора Одеського державного університету внутрішніх справ за перемогу у номінації «Кращий відмінник факультету № 3 ОДУВС», а також дипломом декана факультету № 3 за перемогу у номінації «Кращий заступник командира взводу факультету № 3 ОДУВС». Відзначена подякою Одеських загальноосвітніх шкіл № 101 та № 125 І-ІІІ ступенів за якісне проведення правовиховних, профорієнтаційних та профілактичних заходів для учнів середньої та старшої школи.

Ольга Бойко брала участь у воєнно-історичних квестах, присвячених 72-й та 73-й річницям звільнення м. Одеси від німецько-фашистських загарбників, де у складі команди «Спецотряд ОДУВС» посіла 1-ше та 2-ге місця відповідно і нагороджена грамотами Департаменту освіти та науки Одеської міської ради.

Ольга бере участь у всеукраїнських олімпіадах з цивільного права та процесу й англійської мови, займаючи призові місця. Так, на базі Одеського державного університету внутрішніх справ спільно з юридичною компанією «AS Legal» було проведено олімпіаду з цивільного права та процесу, де Бойко О.В. посіла почесне 3-тє місце серед знавців цивільного права, за що нагороджена почесною грамотою.

Також вона є учасником команди Одеського державного університету внутрішніх справ молодіжної ліги гри «Що? Де? Коли?» та команди Одеського державного університету внутрішніх справ обласного конкурсу «Брейн ринг».

Тож, ми щиро вітаємо Ольгу та бажаємо успіхів у навчанні і подальшій професійній діяльності!

Перейти до вмісту