• Українська
  • English
×

Дозвілля курсантів університету

27Футбол є одним із найпопулярніших видів спорту у світі. Гра, від якої можна отримати масу задоволення та позитивних емоцій. Крім цього, футбол спонукає до здорового способу життя. А побувавши одного разу на стадіоні, вам вже не захочеться дивитися футбол по телевізору. Там ви занурюєтеся у гру на всі сто відсотків.

5Так, 03 листопада курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ відвідали гру між футбольними командами «Чорноморець» (Одеса) та «Черкащина» (Черкаси). Матч завершився з рахунком 2:1 на користь «моряків».

Хвилююча та захоплююча атмосфера стадіону допомогла курсантам відчути неймовірні та позитивні емоції від гри.

3Разом з цим, вихованці університету перед матчем мали чудову нагоду отримати незабутні враження, побачивши всю красу «Південної Пальміри» з висоти пташиного польоту, покатавшись на колесі огляду, з якого з одного боку відкривається розкішний вид на Чорне море, а з іншого – на історичний центр.

6Цей атракціон не схожий на всі інші, колесо є найвищим в Україні – 42 метри разом з платформою. Його завдання зробити так, щоб у гостя захопило дух, але не від страху, а від краси, яка відкривається перед його очима. Щоб кожен, хто вийшов з кабінки, по-новому поглянув на місто.

Тож, з впевненістю можна зазначити, що подібне дозвілля прийшлося всім до душі, а отримані яскраві та позитивні емоції будуть ще довго супроводжувати наших вихованців.

Перейти до вмісту