• Українська
  • English
×

Курсанти та студенти університету обговорили проблему торгівлі людьми

img_3118img_31602 грудня у всьому світі відзначали Міжнародний день боротьби за скасування рабства, оскільки саме в цей день було прийнято ООН Конвенцію про боротьбу з торгівлею людьми.

З цієї нагоди в університеті відбулося міжкафедральне засідання курсантсько-студентських гуртків «Філософська кав’ярня», «Фортеця права» та «Психолог».

Зі вступним словом до присутніх звернулася завідувач кафедри філософії та соціально-гуманітарних дисциплінimg_3130img_3125 доктор філософських наук, професор Оксана Надибська, яка зазначила, що метою цієї зустрічі є звернення уваги на викорінення таких сучасних форм рабства як торгівля людьми, найгірші форми дитячої праці, шлюби з примусу, передача в спадщину вдів та насильницьке вербування дітей для їх використання в збройних конфліктах. Університет приєднався до широкомасштабних інформаційних заходів з питань протидії рабства, які в ці дні проводяться у всьому світі.

img_3151img_3164Модератором платформи про сучасні механізми протидії торгівлі людьми виступив т.в.о. завідувача кафедри адміністративного права та адміністративного процесу кандидат юридичних наук, доцент підполковник поліції Максим Корнієнко.

Традицією університету стало залучення до просвітницької роботи практиків. І цього разу курсанти та  студенти отримали відповіді на їхні питання від начальника Управління боротьби зі злочинами, пов`язаними з торгівлею людьми, полковника поліції Миколи Кульчицького.

Зустріч, яка відбулася, лишила задоволеними як молодь, так і гостей заходу.

  img_3144img_3155img_3138

Перейти до вмісту