• Українська
  • English
×

Курсанти ОДУВС здали кров для чоловіка, постраждалого внаслідок ДТП в центрі міста Одеси

28 жовтня 2016 року в Одеській обласній станції переливання крові курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ добровільно здали кров для чоловіка, який отримав важкі травми у кровавому ДТП на перехресті вулиць В. Арнаутська – Преображенська та був госпіталізований до Міської клінічної лікарні № 1.

img_2053Прохання про допомогу, розміщене у мережі Інтернет близькими родичами постраждалого, не залишило байдужими і вихованців нашого закладу вищої освіти. Не вагаючись ні хвилини, вони вирішили долучитися до благодійної акції та з самого ранку на станції переливання крові вже чекали своєї черги серед інших бажаючих допомогти.

img_2049Пройшовши відповідну процедуру та ще раз переконавшись, що в них саме та група крові, яка необхідна, курсанти зробили свій внесок у благородну справу, сподіваючись, що разом з іншими донорами вони зможуть допомогти чоловікові, постраждалому у резонансному ДТП.

Варто зазначити, що курсанти-поліцейські Одеського державного університету внутрішніх справ намагаються якомога частіше долучатися до подібних акцій не лише задля порятунку конкретної людини, а й для поповнення банку крові.

Перейти до вмісту