• Українська
  • English
×

Курсанти ОДУВС забезпечуватимуть правопорядок під час травневих свят

img_466628 квітня 2018 року курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ взяли участь у стройовому огляді особового складу, який забезпечуватиме публічну безпеку та порядок в місті протягом першої декади травня.

img_4599Майбутні правоохоронці поряд з працівниками ГУНП в Одеській області, військовослужбовцями Нацгвардії, рятувальниками та прикордонниками були націлені на сумлінне виконання покладених на них обов’язків та чітке дотримання дисципліни і законності під час несення служби.

img_4644«З сьогоднішнього дня ми переходимо на посилений варіант несення служби. Обов’язок кожного – відповідально поставитися до виконання покладених завдань. Ви повинні бути орієнтовані на дотримання дисципліни та законності, проявляти витримку та ввічливість у спілкуванні з громадянами, дотримуватися заходів особистої безпеки. Наша головна мета – забезпечити спокій та безпеку людей», – звернувся до поліцейських начальник ГУНП в Одеській області генерал поліції третього рангу Дмитро Головін.

Тож, спільно з поліцейськими та військовослужбовцями Національної гвардії України курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ забезпечуватимуть правопорядок на вулицях міста, аби під час масових заходів у період травневих свят зробити відпочинок громадян спокійним та безпечним.

img_4600 img_4614 img_4626 img_4628 img_4648 img_4654 img_4659 img_4662 img_4670

Перейти до вмісту