• Українська
  • English
×

Курсанти ОДУВС відвідали Одеський музей контрабанди

16 лютого 2017 року курсанти 3-го курсу Одеського державного університету внутрішніх справ на чолі з провідним фахівцем факультету № 3 капітаном поліції Максимом Боданюком відвідали Музей контрабанди в м. Одеса.  

Слід відзначити, що це перший в країні музей контрабанди, який відкрив підприємець та колишній військовослужбовець Олександр Отдєльнов. Музей розташований в підвалі старовинного будинку на вулиці Катерининській.

Зараз на стелажах музею можна побачити 150 предметів, конфіскованих митниками у різні часи, починаючи від заснування Одеси і закінчуючи сьогоднішнім днем, а також ілюстрації способів їхнього незаконного ввезення.

Під час екскурсії майбутні правоохоронці мали нагоду побачити муляжі страв і тарілок з героїну, кокаїнові схованки у палубних дошках, двері автомобіля, в які замурували півтисячі сигаретних пачок, наркотики у хлібинах і протигазах.

Час, який провели там, пройшов швидко та дуже насичено. Тож, хлопці та дівчата вважають, що подібні заходи не лише збагачують їх культурний та духовний розвиток, а й підвищують рівень обізнаності та сприяють формуванню професійної компетентності майбутнього правоохоронця.

Перейти до вмісту