• Українська
  • English
×

Курсанти ОДУВС патрулюватимуть вулиці міста

img_2545img_256412 листопада курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ взяли участь у інструктажі спільних нарядів патрулювання щодо забезпечення публічної безпеки та порядку на території Приморського району міста Одеси.

У рамках функціонування навчально-практичного комплексу між ГУНП в Одеській області та ОДУВС, для надання практичної допомоги шляхом несення служби з забезпечення публічної безпеки та порядку на визначеній території 50 офіцерів та курсантів щоденно з 12 по 25 листопада нестимуть службу в складі спільних нарядів з поліцейськими img_2539img_2584ГУНП в Одеській області та Управління патрульної поліції в Одеській області ДПП НПУ.

Проводячи інструктаж особового складу, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області полковник поліції Сергій Махотін наголосив: «Почався черговий етап стажування та практичного виконання завдань служби в складі спільних нарядів курсантів і працівників поліції. img_2549img_2576Головне ваше завдання – недопущення кримінальних та адміністративних правопорушень на території маршрутів вашого патрулювання та поблизу них, друге завдання – це набуття вами практичного досвіду. Звертаю вашу увагу на ввічливе ставлення до громадян. У разі необхідності звертайтеся за допомогою до інших нарядів, які працюють на території району, – це наряди патрульної поліції, батальйону поліції особливого призначення, тактико-оперативного реагування патрульної поліції та інші. Зброю та спецзасоби застосовувати тільки згідно з Законом України «Про Національну поліцію».

До відома поліцейських було доведено оперативну обстановку в місті, роздано орієнтування щодо нерозкритих злочинів та осіб, які знаходяться в розшуку.

 img_2542  img_2558    img_2577

Перейти до вмісту