• Українська
  • English
×

КУРСАНТИ ХЕРСОНСЬКОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ТУРНІРІ З ФУНКЦІОНАЛЬНОГО БАГАТОБОРСТВА СЕРЕД ПРАВООХОРОНЦІВ ОБЛАСТІ

04 липня з нагоди святкування Дня Національної поліції України в м. Херсоні відбулися змагання з функціонального багатоборства (кросфіту) серед атестованого складу підрозділів поліції та силових структур Херсонської області, котрі проводились за ініціативи обласного ГУНП.

02-img-c70452f9fcd7de1b009f2e05822dc5fb-vВарто зазначити, що цьогоріч турнір вперше в історії обласного центру проходив на його головному майдані − площі Свободи. Цей День Національної поліції України відзначався й іншими масштабними культурними заходами − виставкою озброєння, показовими виступами спецпідрозділів поліції та кінологічної служби, котрі підготували працівники ГУНП в Херсонській області. Тому майданчик перед колишнім кінотеатром «Україна» на один день перетворився у спортивну арену та сцену для виступів творчих колективів − захоплюючу культурну програму підготували вокальний ансамбль ГУНП «Police Prime», поліцейський оркестр, а також глядачі та правоохоронці мали можливість насолоджуватись музичними і танцювальними привітаннями від дитячих творчих колективів. Безпосередню допомогу в організації свята надавали й курсанти Херсонського факультету.

04-img-70d1bf03b489c7bafd9979cc347ce6a3-vБезпосередньо змагання з кросфіту мали за мету не тільки подальше поліпшення розвитку фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи у підрозділах правоохоронних органів, підвищення рівня спортивної майстерності серед працівників силових структур, а й пропаганда здорового способу життя серед населення, виконували функцію профорієнтаційного заходу щодо вступу цьогорічних випускників до ЗВО зі спеціальними умовами навчання.

06-20180704_171841-0Участь у турнірі брали 16 команд правоохоронних органів, установ, підприємств та організацій Херсонської області – команди райвідділів поліції ГУНП в Херсонській області, підрозділів Державної фіскальної служби та Державної служби з надзвичайних ситуацій, прокуратури Херсонської області, обласних управлінь поліції охорони та патрульної поліції, Херсонського факультету ОДУВС, військових частин № 3056 Нацгвардії України та № 208 Херсонської зенітно-ракетної бригади.

Кожна команда складалася з трьох учасників (два чоловіки і одна жінка). Херсонський факультет представляли курсанти 3-го курсу − рядовий поліції Сергій Нечипорук, курсант 304 навчального взводу; рядовий поліції Вадим Вирвихвіст, курсант 307 навчального взводу, та рядовий поліції Ганна Данільченко, курсант 306 навчального взводу.

07-20180704_171903На початку турніру учасників свята привітав заступник начальника обласного главку поліції полковник поліції Олександр Прокудін, подякував усім за службу, вірність Присязі та відданість Українському народові, а також висловив упевненість, що робота поліції Херсонської області і надалі буде відповідати високим професійним стандартам. Спортсменам побажав продемонструвати всю свою майстерність та найкращі вольові якості на шляху до перемоги.

Учасників свята також привітали начальник Управління патрульної поліції в Херсонській області Костянтин Дронгаль та члени президіума Херсонської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» Руслан Русаль та депутат облради Юрій Рожков.

Програма змагань передбачала виконання кожним учасником трьох комплексів вправ, кожен з котрих складався з таких видів: махи з гирею; станова тяга; застрибування на тумбу; бурпі; сухе веслування; взяття на груди штанги; підтягування на перекладині; підняття корпуса; трастер; фронтальні присідання; подвійні стрибки на скакалці.

09-20180704_180955За підсумками змагань у командному заліку перше місце посіла команда спецпідрозділу поліції КОРД. Другими стали спортсмени з обласного ГУНП, третє місце здобули працівники Управління патрульної поліції в м. Херсоні. Команда Херсонського факультету ОДУВС посіла 4 місце.

В фіналі святкових заходів журі оголосили переможців турніру з кросфіту, яким заступник начальника обласного главку поліції Олександр Прокудін та начальник управління кадрового забезпечення Микола Кучерявий вручили нагороди та цінні подарунки.

Вітаємо нашу команду з успішним виступом у такому турнірі та побажаємо їм нових успіхів у навчанні і чергових спортивних перемог.

Тарас Вайда, Херсонський факультет

Перейти до вмісту