• Українська
  • English
×

КУРСАНТИ ХЕРСОНСЬКОГО ФАКУЛЬТЕТУ СТАЛИ ПРИЗЕРАМИ ОБЛАСНИХ ЗМАГАНЬ З ВОЛЕЙБОЛУ

08-10 листопада 2017 року спортсмени Херсонського факультету брали участь у змаганнях з волейболу, які проходили за програмою обласних студентських спортивних ігор 2017-2018 навчального року серед ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації типу університет, академія, інститут.

Змагання безпосередньо відбулися на базі волейбольних майданчиків Херсонського державного аграрного університету. Всього у турнірі брало участь 11 команд хлопців та дівчат з вишів міста Херсона.

Херсонський факультет у змаганнях був представлений двома командами − збірною дівчат (шість курсанток 1-3 курсу і дві студентки 1 курсу) та збірною хлопців (вісім курсантів 1-3 курсів).

За результатами змагань з досвідченими спортсменами інших навчальних закладів області з цього виду спорту представники Херсонського факультету (команда хлопців) посіли друге місце, команда дівчат – четверте місце.

Участь курсантів та студентів Херсонського факультету у спортивних змаганнях серед команд ВНЗ Херсонської області сприяла обміну ігровим досвідом молодих спортсменів з ровесниками із інших вишів, налагодженню комунікації зі студентами навчальних закладів обласного центру та загальному фізичному загартуванню правоохоронців.

Також участь перемінного складу факультету у спортивних змаганнях різного рівня сприяє популяризації ігрових видів спорту серед поліцейських та майбутніх фахівців-юристів, дотриманню студентською та курсантською молоддю здорового способу життя та спонукає їх до подальшого самовдосконалення.

За результатами ігор спортсменів підрозділу (команду хлопців), які здобули друге призове місце, відзначено дипломами Херсонського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Керівник факультету − т.в.о. декана Херсонського факультету ОДУВС Олексій Соловей привітав переможців змагань з перемогою та в якості заохочення за проявлену волю до перемоги оголосив для курсантів-спортсменів короткострокове позачергове звільнення з розташування навчального закладу.

Приєднуємося до вітань переможців, бажаємо курсантам вдачі й успіху та подальших спортивних досягнень.

Тарас Вайда, Херсонський факультет

Перейти до вмісту