• Українська
  • English
×

КУРСАНТИ ХЕРСОНСЬКОГО ФАКУЛЬТЕТУ СТАЛИ ПЕРЕМОЖЦЯМИ ТУРНІРУ З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ СЕРЕД ПРАВООХОРОНЦІВ ОБЛАСТІ

20 квітня 2018 року в м. Херсоні відбулися змагання з настільного тенісу серед працівників силових структур Херсонської області, котрі проводились з ініціативи громадського об’єднання Херсонської обласної організації ФСТ «Динамо» та підтримки керівництва обласного ГУНП.

01-img_20180420_155358Змагання проходили на базі спортивної зали спеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ступенів № 31 з поглибленим вивченням історії та права, тож мали за мету не тільки подальше поліпшення розвитку фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи, підвищення рівня спортивної майстерності серед працівників силових структур та пропаганду здорового способу життя, а й виконували функцію профорієнтаційного заходу серед учнів цього закладу середньої освіти.

Участь у турнірі в рамках «Динаміади-2018» брали 15 команд правоохоронних органів, установ, підприємств та організацій Херсонської області – команди Херсонського, Бериславського, Генічеського, Новокаховського та Каховського відділів поліції, Головних управлінь Національної поліції, Державної фіскальної служби та Державної служби з надзвичайних ситуацій, прокуратури Херсонської області, обласних управлінь поліції охорони та патрульної поліції, Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ, військових частин № 3056 Нацгвардії України та № 208 Херсонської зенітно-ракетної бригади.

02-img_20180420_163805Кожна команда складалася з трьох учасників (два чоловіки і одна жінка). Команду Херсонського факультету представляли курсант 3 курсу рядовий поліції Дар’я Гузар, курсант 2 курсу рядовий поліції Віктор Міньє та курсант 1 курсу рядовий поліції Олександр Вітовецький.

На початку турніру учасників команд привітав начальник Управління кадрового забезпечення обласного главку поліції Микола Кучерявий, побажав спортсменам продемонструвати свою майстерність та найкращі вольові якості на шляху до перемоги.

Змагання проводилось за олімпійською системою (принцип «програв – вибув»).

За підсумками змагань перше місце посіла команда Херсонського факультету ОДУВС. Другими стали спортсмени з обласного підрозділу ДСНС, третє місце здобули працівники Херсонської обласної прокуратури.

Також курсанти факультету Олександр Вітовецький та Дар’я Гузар стали кращими гравцями турніру, отримавши грамоти за кращу техніку.

Командам-переможцям та кращим тенісистам перший заступник Голови ГО «ХОО ФСТ «Динамо» України Руслан Русаль та начальник відділу УКЗ ГУНП в Херсонській області Ігор Башарін вручили кубки, медалі, грамоти та цінні подарунки.

Спортсменів-переможців привітав проректор державного університету − декан Херсонського факультету полковник поліції Олександр Берило. Приєднуємося до цих привітань переможців та побажаємо їм нових успіхів у чергових спортивних змаганнях.

Тарас Вайда, Херсонський факультет

Перейти до вмісту