• Українська
  • English
×

КУРСАНТИ ХЕРСОНСЬКОГО ФАКУЛЬТЕТУ СТАЛИ ПЕРЕМОЖЦЯМИ ТА ПРИЗЕРАМИ РЕГІОНАЛЬНОГО ТУРНІРУ З ПРИКЛАДНОГО РУКОПАШНОГО БОЮ

23 лютого в м. Херсоні на базі Херсонського факультету ОДУВС  відбувся регіональний турнір з прикладного рукопашного бою.

img_20190223_142656Мета та завдання змагань: 1) виконання вимог державної, регіональної, міської програми «Фізичне виховання – здоров’я нації» та Національної доктрини розвитку фізичної культури і спорту; 2)   вшанування пам’яті воїнів, які загинули в АТО (ООС);  3)  популяризація прикладного рукопашного бою серед населення; 4) відбір кандидатів в збірну команду Херсонської області для виступу на змаганнях вищого рівня; 5) профорієнтація цивільної молоді щодо навчання у Херсонському факультеті ОДУВС.

img_20190223_142923Організатором змагань виступили Херсонська обласна федерація прикладного рукопашного бою, Херсонський обласний спортивний клуб бойових мистецтв «Скіф» за безпосередньої участі Херсонського факультету.

img_20190223_145015У відповідності з програмою змагань спортсмени змагалися у восьми вагових та семи вікових категоріях. Також програма змагань передбачала боротьбу у двох розділах − «Вільний двобій» (поєдинки в усіх вікових (вагових) категоріях) та «Прикладний двобій-1» − «Техніка самозахисту». Всього у змаганнях брали участь більше семидесяти спортсменів спортивного клубу та інших спортивних команд міста, в тому числі  і шість курсантів Херсонського факультету.

img_20190223_150229Всі курсанти нашого підрозділу виступали в розділі «Вільний двобій» і фактично кожен з них став переможцем чи призером змагань. Так, 1 місця здобули рядовий поліції Прохода Денис (вікова категорія 18+ років, вагова категорія − 75 кг) та рядовий поліції Легкий Юрій (вікова категорія 17-18 років, вагова категорія − 65 кг).

Другі місця посіли рядовий поліції Катран Ян (вікова категорія 18+ років, вагова категорія − 70 кг) та рядовий поліції Богданов Євген (вікова категорія 18+ років, вагова категорія − 80+ кг).

img_20190223_153358Бронзовими призерами стали рядовий поліції Соловей Максим (вікова категорія 18+ років, вагова категорія − 70 кг) та рядовий поліції Зіньковський Данило (вікова категорія 17-18 років, вагова категорія − 65 кг).

Оргкомітетом змагань переможці та призери  нагороджені медалями та дипломами.

На стройовому плацу навчального закладу проректор державного університету − декан Херсонського факультету Олексій Соловей та заступник декана Віра Галунько привітали курсантів з перемогою у турнірі.

Приєднуємося до вітань на адресу переможців, бажаємо їм успіхів у навчанні та подальших спортивних перемог.

Тарас Вайда, Херсонський факультет

bogdanov zinkovskij katran legkij prohoda solovej

Перейти до вмісту