• Українська
  • English
×

КУРСАНТИ ХЕРСОНСЬКОГО ФАКУЛЬТЕТУ – ПЕРЕМОЖЦІ ВІДКРИТОГО РЕГІОНАЛЬНОГО ТУРНІРУ З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ

08-shikuvannya10-vidkrittya17 травня в м. Херсоні відбулися змагання з настільного тенісу серед працівників силових структур Херсонської області, котрі проводились за ініціативи громадського об’єднання Херсонської обласної організації ФСТ «Динамо» та підтримки керівництва обласного ГУНП.

Змагання проходили на базі спортивної зали з настільного тенісу Херсонського вищого училища фізичної культури і мали за мету не тільки подальше поліпшення розвитку фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи, підвищення рівня спортивної майстерності серед працівників силових структур й пропаганду здорового способу життя, а й виконували функцію профорієнтаційного заходу серед учнів цього закладу освіти (ХВУФК).

Участь у турнірі в рамках «Динаміади-2019» брали 16 команд правоохоронних органів, установ, підприємств та організацій Херсонської області – команди Херсонського, Бериславського, Генічеського, Новокаховського та Каховського відділів поліції, ГУНП, Державної фіскальної служби та Державної служби з надзвичайних ситуацій, Служби безпеки Херсонської області, обласних управлінь поліції охорони та патрульної поліції, Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ, військової частини № 3056 Нацгвардії України та ін.

07-pid-chas-gri 06-img_20190517_095053Кожна команда складалася з трьох учасників (два чоловіки і одна жінка). Команду Херсонського факультету представляли – курсант 2 курсу рядовий поліції Вітовецький Олександр та курсанти 1 курсу рядові поліції Анастасія Яблоновська й Максим Сидоров.

На початку турніру учасників команд привітав начальник Управління кадрового забезпечення обласного главку поліції Микола Кучерявий, побажав спортсменам продемонструвати свою майстерність та найкращі вольові якості на шляху до перемоги.

Змагання проводились за системою поділу всіх команд на 4 групи (по 4 в кожній), а другий етап − боротьба за відповідні рейтингові місця в межах своєї фінальної групи (1-4, 5-8 і т.д.) між командами, які посіли однакові місця кожна у своїй стартовій групі. Також проводились змагання серед спортсменів в особистому заліку − за олімпійською системою (принцип «програв – вибув»).

09-gra 05-nagorodzhennyaЗа підсумками змагань перше місце посіла команда Херсонського факультету ОДУВС. Другими стали спортсмени з обласного ГУНП, третє місце здобули працівники підрозділу теж обласного ДСНС. Також курсанти факультету Олександр Вітовецький та Анастасія Яблоновська стали кращими гравцями турніру в особистому заліку, отримавши грамоти, медалі та кубки за кращу техніку. Командам-переможцям та призерам, а також кращим тенісистам перший заступник Голови ГО «ХОО ФСТ «Динамо» України Руслан Русаль та представник відділу УКЗ ГУНП в Херсонській області  вручили кубки, медалі, грамоти та цінні подарунки.

Спортсменів-переможців привітав проректор державного університету − декан Херсонського факультету Олексій Соловей на традиційному шикуванні на стройовому плацу підрозділу.

Приєднуємося до цих привітань переможців та побажаємо їм нових успіхів у чергових спортивних змаганнях.

Тарас Вайда, Херсонський факультет

04-yablonovska 03-vitovetskij 02-barban 01-gramota-1-mistse-hf

Перейти до вмісту