• Українська
  • English
×

Курсанти Херсонського факультету ОДУВС захистили результати стажування у форматі поліцейського квесту

Після закінчення стажування курсантами 4-го курсу Херсонського факультету ОДУВС впродовж 16–19 квітня було проведено поліцейський квест, а також захист матеріалів стажування у слідчих підрозділах Національної поліції України.

23Відповідно до Програми стажування курсантам було проведено інструктаж щодо порядку та правил виконання практичних завдань в формі поліцейського квесту, зазначено ситуаційне завдання, вказано місця локацій. Вирішуючи ситуативне завдання, курсанти демонстрували рівень знань з кримінального та кримінального процесуального законодавства, криміналістики та інших професійних та спеціальних дисциплін.

Завдяки виконанню курсантами поліцейського квесту члени комісії змогли оцінити навички курсантів, які вони набули під час стажування в слідчих підрозділах Національної поліції України. Було проаналізовано виконання курсантами слідчих дій, оформлення протоколу огляду місця події, огляду квартири та транспортного засобу, проведення обшуку, вилучення речових доказів на місці події, складання клопотання про призначення експертизи та ін.

810Для оцінювання виконання поліцейського квесту був присутній заступник начальника контрольно-методичного відділу слідчого управління ГУНП в Херсонській області майор поліції А.А. Пайлеванян.

Після закінчення квесту в кожній команді обговорено його проведення, розглянуто допущені помилки, відбувся обмін думками. Після підбиття підсумків виконання поліцейського квесту курсанти продемонстрували членам комісії теоретичні знання під час захисту матеріалів стажування.

Перейти до вмісту